Házőrző kármegelőzési lakásbiztosítási akció

Házőrző kármegelőzési lakásbiztosítási akció

Generali Lakossági kármegelőzési akciók

2017. április 14 – 2017. augusztus 11-ig


A Házőrző lakásbiztosítási kármegelőzési akcióban részt vesz minden új, az akció időtartama alatt aláírt, és 2017. augusztus 25-ig kötvényesedett Házőrző Extra és Top otthon- és életmód-biztosítás, amennyiben az éves biztosítási díja legalább 35.000 Ft és minimum az első biztosítási díjrészlete (a havi díj 90%-a, az éves díj 7,5%-a) befizetésre került, és legkésőbb 2017. 09.10-ig a szerződésre könyvelődött.

Lakásbiztosítás esetén az ajándéktárgy szerződésenként egy darab G-Homa WiFi Smart márkájú okos konnektor. Az okos konnektor a G-Homa App alkalmazás segítségével az otthonokban található WiFi hálózaton keresztül lehetővé teszi, hogy a hozzá csatlakoztatott készüléket távolról is elérhesse a felhasználó, így kármegelőzési és kényelmi funkciókat is nyújt használójának.

Az alkalmazás angol nyelvű, de az okos konnektorhoz adunk magyar nyelvű tájékoztatót, emellett az itt megtekinthető kisfilm https://www.youtube.com/watch?v=fRIdGS6qJ2k is segítséget nyújt használatához.

Egyéb információk

Új lakásbiztosításnak akkor minősül a szerződés, ha lakásbiztosítási ajánlat aláírásakor a szerződőnek/biztosítottnak nincs a Generali Biztosítónál ugyanazon kockázatviselési helyre megkötött lakásbiztosítása, és nincs előzmény- lakásbiztosítása sem. Előzmény lakásbiztosításnak minősül az a szerződés, amely az újonnan megkötött lakásbiztosítási szerződés kockázatviselésének a kezdetét 1-150 nappal megelőzően szűnt meg díj nem fizetéssel, vagy 1-60 nappal megelőzően szűnt meg szerződő általi felmondással. Lakásbiztosítások esetében az akcióban halasztással, (a kockázatviselés kezdete legfeljebb az aláírást követő 270. nap lehet), vagy előzetes kiegészítő védelemmel is kötött szerződések is részt vesznek.

A díjfizetési feltételek ezekre a szerződésekre is vonatkoznak. Minkét akció esetén május elejétől folyamatosan, hetente történő lekérdezések alapján kerülnek postázásra az ajándékok.

Kötelezettségmentes ajánlatkérés