Egyszerű bejelentéshez között építési tevékenység felelősségbiztosítása

Egyszerű bejelentéshez között építési tevékenység felelősségbiztosítása

Folyamatos és projekt alapú Egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenység tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás díjából, amelynél az ajánlat aláírása az akció ideje alá esik, és megkötésre került, 25% akciós kedvezmény jár, ha a biztosítás kedvezményekkel csökkentett egyszeri vagy éves díja eléri vagy meghaladja:

  • tervezői felelősségbiztosítás esetén a 30.000 Ft-ot
  • kivitelezői felelősségbiztosítás esetén a 90.000 Ft-ot

Továbbá az akció kezdetével, tehát 2017. január 18-től, a 150.000 Ft díj alatti szerződések esetén az általad megadható üzletpolitikai kedvezmény 15%-ra emelkedik.
Fontos szabály, hogy az egy szerződésre megadható kedvezmények mértéke projekt alapú határozott idejű szerződéseknél maximum 60% lehet, míg határozatlan idejű szerződések esetén maximum 64%-ot érhet el a díjfizetési ütemkedvezmények igénybevételével. Az akció visszavonásig él.
Kiegészítő szolgáltatásként a Generali Kollektív csoportos jogvédelmi és munkavállalói felelősségbiztosítás választása esetén 10% kedvezményt adunk a munkavállalói felelősségbiztosítás éves díjából, valamit a biztosított cég munkavállalói számára ingyenes büntetőjogi és szabálysértési jogvédelmi szolgáltatást kínálunk.

Kötelezettségmentes ajánlatkérés